Fan Gustafssons,Lindqvist,Nilssons fritids sysselsättningar...
Åka till fjällen är en fritidssysselsättning som passar hela vår familj !stångaspelen
Helgen där stångspelen är ,andra helgen i Juli är vår semesterhelg på sommaren ;) Då ägnar vi oss åt pärk och kultur :) 

Täckating Magni
Magni är med i Fårö täckarlag sedan många år och nästan varje år den första Lördagen i Augusti så lägger dom ett nytt agtak någonstans,oftast på Fårö men det kan även vara på övriga Gotland och till och med fastlandet tex. skansen.

Scrapbooking Åsa
I ca 10 år tror jag att jag hållit på med scrapbooking, som är en amerikansk hobbie från början som sedan spridit sig i världen. Det innebär att man gör olika saker och layouter med sina fotografier för att de ska hålla länge och för att piffa till sina album på ett roligt sätt kan man säga. Allt material bör va syrafritt ,det är nästan det viktigaste.
Vi är ett gäng som träffas i Viklau i en lokal varannan Onsdag och scrapar tillsammans .Vi har otroligt kul och vissa gånger får man inget gjort och babblar bort tiden i stället och andra gånger sitter vi nästan helt tysta och arbetar koncentrerat!!;)

Fotboll Magni ,Åsa,Jesper,Marion,Moa
Genom åren har det varit MYCKET fotboll i vår familj!!

 Magni har spelat i lag från Fårö i Norr till Levide i söder ;) Senast i Team sportia cup med Levide . Tränar gör han sällan;) Han har nästan alltid varit målis.Räddat många bollar och haft väldigt ont många ggr;)

Jesper började spela fotboll med FG 86 när han bara var ca 7 år .(Innan dess va det sockenligan !)Och har spelat sen dess och trivs med sin position som back oftast,har även stått i mål under någon period .Hatar konstgräs ,men gillar att spela inomhus !!;) Har spelat i H/H herrlag tills i våras då han flyttade till fastlandet för att jobba .

Åsa började som tränare i hop med Lisen Eneqvist i Fg 86 när det mixade laget med 92 or (Marion) blev så många att det var svårt att hålla reda på dom alla. Då delade vi upp till ett tjejlag och ett kill lag. Jag och Lisen började med tjejerna i 5-manna, då var dom väl en 7-8 år skulle jag tro.Bör då alltså ha varit år -99 eller så. Efter ett tag gick Lisen tillbaka till att hjälpa till i grabblaget och Carina Öjefors kom till mig ! Vi tränade sedan de här brudarna tills dom skulle börja med 11-manna ,då lämnade vi över till lite mer rutinerade tränare. Och vi fortsatte med våra yngre tjejer årgång -94 . Och dom hade vi mycket roligt ihop med tills dom skulle upp i 11-manna ,då slöt Carina och Ola Klintbom kom in . Senare slöt även Moa och då slöt jag. Det är ju för barnens skull man har hållit på !!:) sen har jag varit loppisgeneral i 11 år :)

Moa spelade som sagt fotboll från sockenligan och till en bit in i 11-manna serierna och var riktigt duktig när hon ville ! ;)Men hon tappade lusten någonstans på vägen och slöt tyvärr!!:( Hon spelade hela tiden i FG 86 !

Marion började också med sockenligan och har sedan spelat i Fg 86 i många år . Varit med i Gotlands distriktlag med sin årskull och varit på flera läger inom fotbollen.Senare blev det Gotland södra innan hon sökte till fotbollsgymnasie efter 9an och kom in i Norrköping där hon nu gick i 3 år . Spelade fotboll med IFK Norrköping och kom hem ett tag däremellan och spelade för dalhem IF ,flyttade sen tillbaks till Norrköping för att jobba o spela fotboll .Kom in på polishögskolan i Växjö för två år sen och la fotbollen åt sidan . Ska nu bara göra aspiranten i Norrköping och är sen färdig polis:) 


Loppis Åsa
Det blir nu 12 e året som FG arrangerar den stora jätteloppisen i Fardhem ! Vi som har hållit på i 11 år har klivit åt sidan och lämnar nu ansvaret till styrelsen för FG .
Det tar mycket tid att hämta saker och sortera och mycket fritid varje sommar .

Lördag och söndag 30 0ch 31 Juli är det i år!!!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Hélène Sjöberg | Svar 22.06.2018 11.58

Jag köpte fin vitkål från er på Hemköp Vasahallen i Stockholm. Mycket god! Vi äter vegetariskt och jag värdesätter Krav märkta varor från Sverige.

Sophia | Svar 31.03.2012 20.06

Toppenprodukter som man gärna ger sitt barn! Imorgon blir det palsternackgratäng gjord på palsternackor från Hulte:)

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.05 | 12:25

Hej!ok maila mig på asagasa72@hotmail.com

...
08.05 | 22:36

Hejsan!
Skulle gärna vilja köpa en garden-girl keps.

...
28.04 | 14:32

Hej ! ja det har jag ! ; Maila mig på asagasa72@hotmail.com

...
28.04 | 13:22

Hej har du några garden girlbyxor kvar

...
Du gillar den här sidan